Predazzo

Skidresa till Predazzo vecka 8 2024
(Hotel Montanara)

Åter igen kommer vi – Kiviks Taxi – att köra med/för Hagestad Touring till Italien för att njuta fantastisk skidåkning!
I fjol var vi två fullastade bussar och även 2024 kan vi erbjuda plats för 100 personer!  Vi bor på Hotel Touring och Hotel Montanara som båda är mycket bra, centrala 3-stjärniga hotell i den charmiga staden Predazzo. På hotellen finns bland annat restaurang, bar, tv-rum, lounge, bastu, spa, solarium och mycket god mat. Alla rum är utrustade med dusch/bad, wc, telefon och tv.
På 5-10 minuter tar ”Lilla Tåget” oss till det fantastiska skidområdet Latemar (www.latemar.it) med massor av härliga välpreparerade pister! Val di Fiemme/Obereggen består av 53 liftar, 80 nedfarter och 140 km preparerad pist. Ett fantastiskt skidområde med mycket att upptäcka och uppleva! Val di Fiemme ingår  även i det mer välkända Dolomiti Superski (www.dolomitisuperski.com) som består av totalt 12 olika dalar, 40 byar och smått ofattbara 1180 km pist med totalt 460 liftar! Ett av världens största skidområde!  Vi fortsätter med succén Skidsafari! – Nytt är att vi nu kör fyra dagar med vår egen buss till olika skidområden som ingår i Dolomiti Superski.

 • DAG 1 FREDAG

  Uppsamling på förmiddagen och vidare över Öresundsbron. Därefter går resan via de danska öarna till färjeläget i Danmark. Kl 15.00 avgår färjan till Rostock. Ombord finns möjlighet att äta en god buffé (pris 300 kr. inkl. öl, vin, läsk, vatten och kaffe) och handla till bra priser. Detta beställes vid bokning av resa. Sedan åker vi på tyska autobahn och gör ett kvällsstopp för mat och kaffe. Därefter släcker vi ner i bussen och somnar skönt i de komfortabla stolarna. Bussen köres av 2 rutinerade yrkesförare och stannar under natten endast för förarbyte.

 • DAG 2 LÖRDAG

  På morgonen är vi framme i Predazzo. Vi lastar in väskorna, äter en god frukost på hotellet (ingår) och fixar skidutrustning. De förbeställda liftkorten ligger på hotellet så redan på förmiddagen kan vi vara ute i de härliga pisterna. På eftermiddagen får vi våra rum och på kvällen njuter vi av veckans första middag och av att vara i Bella Italia!

 • DAG 3-7 SÖNDAG – TORSDAG

  Underbar skidåkning i välpreparerade pister! Sol och snö varvat med god mat och trevlig gemenskap. Fyra dagar under vår vistelse åker vi med vår egen buss till olika skidområden. En dag till Canazei, för att åka runt berget Sella Ronda (www.sella-ronda.info) och en dag åker vi till fina skidområdet San Pellegrino (www.bergfex.com/passo-pellegrino-fassatal). Givetvis åker vi även en dag till skidområdet Cermis i Cavalese. Nytt är att vi åker till Alpe Lusia (www.alpelusia.it/en/winter/alpe-lusia-ski-area-bellamonte-and-moena).

 • DAG 8-9 FREDAG-LÖRDAG

  Observera att vi har våra rum hela fredagen och kan njuta av skidåkning även denna dag. På kvällen äter vi sista gemensamma middagen på hotellet och därefter sätter vi oss bekvämt i bussen för att åka hemåt. Vi gör ett kort stopp utmed resvägen för kvällstoalett och under natten gör vi stopp endast för förarbyte och anländer till färjeläget i Rostock på morgonen. Ombord på färjan finns möjlighet att äta en god frukostbuffé (pris 240 kr, beställes vid bokning av resa). Via de danska öarna och Öresundsbron är vi åter i Sverige tidig lördagseftermiddag, efter en härlig skidsemester i ”Bella Italia”!!

Pris från:
9 900:-
Dagar: 9
Buss- och båtresor,
broavgifter, vägskatter,
6 nätter i dubbelrum m. dusch/wc
inkl halvpension fr o m frukost dag 2
t om kvällsmiddag dag 8.
All info och bokning:
info@hagestadtouring.se
0411-52 41 75
F2611788-AFC1-44CB-92EE-7A1DC28891F6_1_201_a