JULRESA TILL LÜNEBURG OCH HAMBURG 2-4/12 2024.
”Res umgås och trivs med oss”

Kiviks Taxi bjuder in till en trevlig 3-dagars julmarknadsresa till vackra lilla Lüneburg och stora ståtliga Hamburg.

Måndag 2/12, dag 1.

Vi lämnar Österlen tidig morgon och bussen tar oss via Öresundsbron över till Danmark, vi stannar till för en liten ”julig” bussfika innan vi på snabba danska motorvägar tar oss ner till Rödby och färjan till Puttgarden. 45 minuter varar överfarten och ombord finns tillfälle att både äta och shoppa lite om man är riktigt snabb. Bussen tar oss sen till den lilla vackra staden Lüneburg i delstaten Niedersachsen cirka 5 mil sydost om Hamburg.

På sena eftermiddagen checkar vi in för 2 nätter på det i den gamla stadskärnan centralt belägna 4**** Hotel Bergström, med bekvämt gångavstånd till Lüneburgs vackra och mysiga julmarknad, restauranger och andra sevärdheter. På kvällen avnjuter vi en gemensam middag på hotellet som ingår i resans pris.

Tisdag 3/12, dag 2.

Vaknar vi efter en natt i hotellets sköna sängar och avnjuter en god frukostbuffé. Idag är det dags att uppleva Hamburg och tillsammans med vår svensktalande guide Gunilla gör vi en spännande och intressant rundtur med bussen i denna mäktiga storstad. Eftermiddagen tillbringar vi sen på den stora julmarknaden vid Rådhuset, med möjlighet till shopping och mycket annat. Bussen tar oss tillbaka Lüneburg och denna kväll ingår ingen middag utan här kan man ”äta” sig igenom den vackra julmarknaden med mängder av korv och andra typiska tyska julmarknadsläckerheter.

Onsdag 4/12, dag 3.

Efter ännu en riklig och god frukostbuffé checkar vi ut från vårt trevliga hotell, lämnar den lilla staden Lüneburg och påbörjar vår hemresa. Vi stannar till på Bordershop för lite gränshandel av diverse juliga drycker. Sen färjan till Danmark och via Öresundsbron till Sverige och på kvällen är vi sen tillbaka på vårt kära Österlen igen efter några trevliga dagar med mycket julstämning tillsammans.

 

Luneburg 3

Resans pris: 4095:-
Enkelrumstillägg 995:-

I priset ingår:
Bussresa
Bro och färjeöverfarter
2 x bussfika
Vägavgifter i Danmark och Tyskland.
2 övernattningar i dubbelrum på Hotell Bergström
OBS! dubbelrummen har ej delade sängar.
Kvällsmiddag dag 1, och frukost dag 2 och 3
Guidad rundtur i Hamburg med svensk lokalguide.
Resemoms och mycket nöje…
Välkommen med din bokning till:

info@kivikstaxi.se eller 0414 70098,
Begränsat antal platser…först till kvarn…

Betalas senast den 31/10 till:
Bg 5705-1237, Kiviks Taxi AB.
Ange namn och Lüneburg på betalningen.

Glöm inte passet och det glada humöret.

Välkomna