Skånska Slott

SKÅNSKA SLOTT

 

Kiviks Taxi bjuder in till en trevlig resa till skånska slott. Res med och upplev några av Skånes många slott, med intressanta guidningar och goda måltider i mäktiga och härliga slottsmiljöer.

Vi åker från Österlen på morgonen och vårt första slott för dagen blir det vid Ringsjön så vackert belägna Bosjökloster. Här börjar vi med förmiddagskaffe med ost/skinkfralla och Silviakaka , innan vi får en guidad visning av slottet och dess vackra trädgård.

Vi reser västerut och nästa slott blir Örenäs vid Glumslöv och Öresunds strand, slottet där dåtid möter nutid. Här avnjuter vi en 3-rätters slottslunch, givetvis serverat i slottsmatsalen. På egen hand kan vi sen gå runt och kika på de vackra salarna och rummen i detta barockslott från 1918. (om de inte är upptagna av bröllop eller annat evenemang). Vi reser vidare mot nya slott och herresäte. Åker förbi det vackra Trolleholm och stannar vid grannslottet Trollenäs, detta slott ser vi bara från utsidan men i den vackra slottsparken på slottscafé Borgstugan avnjuter vi eftermiddagskaffe med kakkalas, och detta gör vi tillsammans med dagens överraskning….

Åter på vårt kära Österlen tidig kväll.

Pris: 880:-

I priset ingår bussresa, förmiddagskaffe, entré och guidning på Bosjökloster. Slottslunch på Örenäs Slott. Eftermiddagskaffe med överraskning på Trollenäs. Resemoms och mycket nöje.

 

Välkommen med din anmälan, begränsat antal platser, först till kvarn…


Betalas till Bankgiro 5705-1237, Kiviks Taxi AB senast ”datum”, ange ditt namn och Skånska slott ”datum” på betalningen.


Anmälan till Kiviks Taxi:

info@kivikstaxi.se  eller 0414 70098