Corona 2020

Resepolicy i samband med Corona 2020

Resepolicy i samband med Corona.

När vi nu så småningom ska börja resa igen så tänker vi på Kiviks Taxi så här:

 

Vi kommer att ha fullt fokus på att ni som resenärer ska känna er säkra och trygga med att stiga ombord på vår buss och följa med på våra upplevelser.

Detta uppnår vi tillsammans med lite eftertanke och sunt förnuft.

 

  • Vi reser inte om vi är sjuka. Vi håller avstånd. Vi tvättar händerna ofta. Vi tar inte i hand och kramarna sparar vi också till ett senare tillfälle.

 

  • På bussen, som vi alltid håller välstädad – tvättar vi handtag, armstöd, bord, bälte, toalett och andra utsatta ytor med med sprit inför varje ny resa.

 

  • På bussen finns alltid handsprit tillgänglig, och för de som önskar och när behov uppstår även engångshandskar. För de som eventuellt önskar munskydd så rekommenderar vi att man tar med sitt eget.

 

  • På bussen och även vid val av besöksmål så gäller också att vi försöker hålla social distans och t.ex så begränsar vi antalet resenärer i bussen till maximalt cirka 35 personer, där de som åker som par kan sitta tillsammans på ett dubbelsäte, men där de som åker ensamma får ett eget dubbelsäte – allt detta med lite gemensamt sunt förnuft även här.

 

När det gäller om och hur vi kommer att kunna genomföra våra i närtid kommande resor så följer vi såklart våra myndigheters rekommendationer och restriktioner och anpassar oss efter det just då rådande läge.
Ingen kommer att vid inställda resor drabbas av några kostnader och alla eventuellt inbetalda pengar kommer då att återbetalas.

 

 

Vi hoppas att ni, våra kära resenärer, ska känna er trygga med detta och oss och att vi snart ska mötas på en resa igen.

 

Pia & Ulf Kiviks Taxi AB

 

 

 

 

IMG_6631 2