Kiviks Taxi | Shoppingresa i Heiligenhafen 9/4
21705
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21705,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Shoppingresa till Heiligenhafen

Shoppingresa till Heiligenhafen
“All inclusive”

1-dagarsresa 9/4 2019

Kiviks Taxi bjuder in till en trevlig inköpsresa till Tyskland. Resan går denna dag till Heiligenhafen där vi på bekvämt avstånd från bussen har möjlighet att handla på bl a Fleegaards, Calles, Aldi och Pennymarkt.

Avresa från vårt kära Österlen tidig morgon, vi stannar till i Danmark för lite nybryggt kaffe och frukostbulle innan vi fortsätter ner till Rödby och vår färja till Puttgarden i Tyskland.

Vid lunchtid anländer vi till Heiligenhafen där vi stannar i cirka 3 timmar så att vi i lugn och ro hinner besöka alla de olika butikerna, och göra de allra bästa fynden, och hela 80 kg lastvikt per person kan vi ta med oss hem.

Efter avslutad shopping är vi nog riktig hungriga och det är dags för vår lunch som vi avnjuter på ett tyskt ”Gasthaus” i närheten, fisk eller snitzel står på menyn, en god efterrätt och 1 dryck (öl, vin, vatten eller läsk) ingår också

Mätta och belåtna är det så dags för hemresa, färja Puttgarden – Rödby och via snabbadanska motorvägar, med ett litet stopp för en kopp nybryggt busskaffe med kaka, är vi tillbaka på Österlen vid 21-22 tiden på kvällen med massor av fynd och godsaker i bussens välfyllda bagage.

Pris: 690:-

I priset ingår:
Buss- och båtresa, broavgifter och vägskatter, förmiddagskaffe med fralla, lunch inkl efterrätt och dryck, kvällskaffe med kaka, samt trevligt resesällskap.

Anmälan på 0414-70098 eller info@kivikstaxi.se

IMG_1860